• Search Provider

Fotogalerija

Opis

Strešniki Golob d.o.o.

Bolje GOLOB na strehi kakor vrabec v roki!
Kategorije : Strešna kritina

STREŠNIKI GOLOB

Visokokvaliteten slovenski proizvod (z vami že od leta 1963)

Strešniki Golob smo vodilni slovenski proizvajalec betonskih strešnikov. Gre za družinsko podjetje s 57-letno tradicijo. Bistvena prednost strešnikov Golob je v tem, da je to ZA NAŠE VREMENSKE RAZMERE NAJPRIMERNEJŠA VRSTA KRITINE, saj je izjemno odporna na točo in zelo stabilna v močnih vetrnih neurjih, je zmrzlinsko obstojna ter odporna na zunanji ogenj. Dovršena oblika strešnikov zagotavlja vodotesnost tudi ob močnejših nalivih. Kritina Golob je cenovno dostopna in morebitne poznejše dograditve ali sanacije po neurjih niso niti drage niti zahtevne, ker gre za domači proizvod pa je ta hitro dobavljiv. Strešniki Golob so okolju prijazni, saj so izdelani iz naravnih materialov, sama proizvodnja pa je v primerjavi z glineno in kovinsko kritino ekološko najčistejša (proizvede bistveno manj CO2).

sdr_HDRB

Pokličite nas za svetovanje. Izdelamo vam lahko brezplačno in neobvezujočo ponudbo za kritino in dodatke, organiziramo tudi prevoz po vsej Sloveniji in tujini.


CENOVNO DOSTOPNA KRITINA

  • cementno sivi strešniki 4,40 eur/m2 (z ddv)
  • bakreno rdeč briljant: 5,37 eur /m2 (z ddv)   *briljant = visokokakovostna barvna zaščita
  • strešnik prestiž: 9,85 eur/m2 (z ddv)
SVETUJEMO VAM: ob zbiranju ponudb ne preverjajte samo cen osnovnih strešnikov, ker lahko le-te zavajajo. Pozanimajte se za cene dodatkov, ki velikokrat predstavljajo največji delež končnega izračuna. Primer: cena razdelilnega slemenjaka sega od 8 eur pa do 140 eur za kos! Cena navadnega slemenjaka sega od 3 eur/kos do 25 eur/kos. Nekaj cen dodatnih elementov strešnikov Golob si lahko ogledate spodaj, celotni cenik pa je dostopen na naši spletni strani http://www.stresniki-golob.si

               

               

  • slemenjak Golob v barvi: 4,38 eur/kos z ddv
  • slemenjak razdelilni Golob: 9,72 eur/kos z ddv
  • krajnik Golob v barvi: 3,99 eur/kos z ddv
  • zračnik Golob: 6,38 eur/kos z ddv

Kako smo drugačni od ostalih proizvajalcev kritin?

Na kakovost vpliva ogromno dejavnikov. Potrebno je do potankosti poznati lastnosti betona in njegove zakonitosti. Smo družinsko podjetje in naša velika moč je zagotovo tradicija. Bogate izkušnje in znanje treh generacij smo povezali z najsodobnejšo tehnologijo. Natančno smo spoznali na kaj moramo biti pozorni in ničesar ne prepuščamo naključju ali rutini. Vsak korak je premišljen in usmerjen v dolgoročno zadovoljstvo stranke, kar se odraža v visoki kakovosti naših izdelkov. To prepoznavajo tako domači kupci kot tudi tuji trgi, ki kažejo vedno več zanimanja za naše strešnike – ti ščitijo in krasijo strehe po vsej Italiji, v Avstriji in na Hrvaškem, izdelke strešnikov Golob pa najdete tudi na strehah v Franciji in v Kazahstanu. Pri razvoju in neprestanem izpopolnjevanju tesno sodelujemo s strokovnjaki iz vsega sveta. Nazadnje smo tako v sodelovanju z angleškimi strokovnjaki, ki imajo bogate izkušnje z obnašanjem streh v deževnih obdobjih, izboljšali sistem odvodnjavanja pri strešnikih prestiž. To je vzbudilo zanimanje ostalih proizvajalcev na svetovnem trgu, tako da smo že poslali nekaj strešnikov na testiranja v Avstralijo. Kljub temu, da je prodaja uspešna in da prejemamo pozitivne odzive strank ne počivamo na lovorikah ampak si prizadevamo h konstantni rasti na področju kvalitete in izboljšav. Vse našteto nas postavlja na svetovni zemljevid in na vodilni položaj med slovenskimi proizvajalci betonskih strešnikov.


CE ZNAK

Z oznako CE potrjujemo, da strešniki Golob izpolnjujejo bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja ali varovanja okolja, kot jih določajo EU smernice oz. regulative.

ZLATI ZNAK SQ

Smo tudi nosilci znaka SQ, ki nam ga je podelilo Slovensko združenje za kakovost in odličnost. Priznava ga tudi Evropska organizacija za kakovost (EOQ).

CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI AA+

Prislužili smo si certifikat bonitetne odličnosti z oceno AA+, ki potrjuje, da sodimo v skupino podjetij z najboljšo bonitetno oceno v Sloveniji. S tem dokazujemo, da smo zaupanja vreden ponudnik, ki skrbi za etičen in korekten odnos ne samo do svojih strank ampak tudi do poslovnih partnerjev.