• Search Provider

Tesarstvo

Za izdelavo strehe boste morali najeti poleg krovstva tudi dobro tesarstvo. Tasar vam uredi vse, kar se tiče dela z lesom: Izdelava strešne konstrukcije, izdelava ostrešja, Izdelava frčade pa tudi leseni nadstrešek (npr. leseni nadstrešek za avto, za teraso, leseno pergolo in podobno). Iščete tesarstvo za izdelavo ostrešja oziroma za izdelavo lesene strešne konstrukcije? katerega tesarja najeti? Da bi vam maksimalno olajšali iskanje tesarjev in pohitrili pot do vaše nove strehe, je spodaj seznam, kjer so našteti najboljši tesarji za tesarska dela. S tem je najboljše tesarstvo korak bližje. Tesarska dela najpogosteje zajemajo izdelavo lesene strešne konstrukcije, na katero se namesti kritina. Prvi korak pri izdelavi ali obnovi strehe je izdelava lesene strešne konstrukcije. Brez te nima krovec namreč kam položiti strešno kritino (strešnikov). Dobri tesarji vedo, da je les odličen material za izdelavo ostrešja / strešne konstrukcije, saj je les diha in uravnava vlago. Prav tako pa je dovolj trden, da tvori kvalitetno osnovo za streho (grušt po domače). Zelo pomembno je, da tesar leseno konstrukcijo dobro zaščiti pred vremenskimi vplivi. S tem drastično podaljšate življenjsko dobo vaše strehe. Koliko stane tesarstvo (cene)? Lesena konstrukcija stane različno. Odvisna je od zahtevnosti strehe, morebitnih frčad in podobnih dejavnikov, ki lahko streho podražijo ali pocenijo. Cena za tesarska dela se gibljejo med 32 € in 38 €/m2. Več o ceni strehe v tem videu.

647 najdenih rezultatov

  • 2024-04-29 10:41:17OsrednjeslovenskaPozdravljeni, potrebujem podeskano strešno konstrukcijo za pokritje ladijskega kontejnerja d 12.20 m, š 4,90 m + napušč, + naklon od 10 - 15 stopinj, dvignjeno po krajši strani (enokapna).
  • 2023-10-12 02:45:23Jugovzhodna Slovenija Pozdravljeni, V sklopu novega projekta in zaradi povečanega povpraševanja iščemo podizvajalca/e na področju mizarstva in tesarstva. Glavnina projektov se nanaša na: - izdelava in postavitev lesenih nadstreškov V manjšem obsegu pa so tudi: - izdelava lesenih miz in klopi - otroških igral - ograje - stopnice - ostali manjši leseni projekti na željo naročnika Kraj: Trebnje Za več informacij me lahko kontaktirate, da se dogovorimo za sestanek, na katerem vam predstavimo več informacij za delo in sodelovanje.