• Search Provider

Opis

KTS, Mihael Štebej s.p.

ALU3 strešna kritina je vse bolj uveljavljena strešna kritna sodobnega dizajna in luksusnega izgleda.
Kategorije : Strešna kritina

Strešna kritina ALU3

Kaj je strešna kritina ALU3?

ALU3 strešna kritina je vse bolj uveljavljena strešna kritna sodobnega dizajna in luksusnega izgleda. Narejena je iz aluminija in je primerna za prekrivanje novih streh in obnovo starih ostrešij.

Zračnost kritine in odvajanje kondenza

Kritina s svojo obliko preprečuje nastajanje kondenza. Morebitni kondenz, ki nastane pod samo površino kritine, se izteka na površino sosednje kritine. Nastajanje kondenza je minimalno, saj je omogočen prehod zraka pod samo kritino, kar preprečuje kondenzacijo. Ravno tako kot streha, je tudi fasadna obloga zračna in ne kondenzira.

Lahkotnost in kompaktnost strešne kritine

Kritina in fasadna obloga je izredno lahka saj je njena glavna in edina sestavina 0,7 mm debela plast aluminija. Kritina je profilirana v obliko, ki se kompaktno ujema in s tem doseže svoj prestižen videz.

Estetski videz strešne kritine

Kritina je oblikovana tako, da se med seboj kompaktno ujema in s tem doseže svojo prestižno obliko. Ne rjavi in ne izgubi barve. Vaša fasada oz. streha bo videti kot nova še nadaljnih 50 let.

Strešna kritina ALU3 je primerna za večino oblik streh in fasad

Montaža je hitra in enostavna. Streha oz. fasadna obloga pa je kompaktna in trajna. Teža kvadratnega metra strešne kritine znaša 3,15 kg (17 kosov/m2). Dimenzija posameznega strešnika: 275×275 mm. Kritina oz. fasadna obloga je namenjena vsem oblikam konstrukcij streh in fasad. Odlikuje jo lep in kompakten videz. Primerna je tako za vetrovna področja, kot tudi za področja, kjer so velike količine padavin (sneg, dež).

Odpornost na mraz in zmrzal

Kritina in fasadna obloga zaradi osnovnega materiala (aluminij) ostane ob temparaturnih nihanjih nepoškodovana.

Kakovost in trajnost strešne kritine

ALU3 strešna kritina zdrži več desetletij ekstremnih podnebnih razmer, ne da bi pri tem spremenila svoje tehnične lastnosti.

Konkurečna cena strešne kritine ALU3

ALU3 strešna kritina je med najboljšimi oblogami na trgu. Ima 50 let garancije (več kot ostali konkurenčni proizvodi na trgu). ALU3 strešna kritina je resnično prestižna obloga s katero boste zadovoljni vi in vaši potomci.

Kontakt z nami

KTS, Mihael Štebej s.p.
Dunajska cesta 285, 1000 Ljubljana
041 655 241
info@alu3.si

Cena za streho?

Vas zanima kakšna je cena za vašo streho? Vtipkajte podatke vaše strehe in kalkulator cen vam bo izračunal informativno ceno za vašo streho.

Izračun cene strehe

Reference hiš z Alu3

Poglejte si le nekaj naših referenc hiš, ki imajo kritino Alu3. Videz strešne kritine vas bo prepričal, da je Alu3 prava izbira.

Potrebujete več informacij o naših storitvah? Pošljite nam povpraševanje na tej strani – desno.

Naš naslov

Naša lokacija

click to enable zoom

Ocene in pogosta vprašanja

Ni še vprašanj in odgovorov. Vprašaj ponudnika v naslednjem zavihku.

Dobite odgovor na svoja vprašanja zdaj

Prosim prijavite se za oddajo vprašanja.